Cursus Aviko Essentials

De salesforce van Aviko (www.aviko.com) is verspreid over de hele wereld. Veel van de medewerkers in de buitendienst komen zelden op het hoofdkantoor in Nederland. Dit betekent een uitdaging voor Aviko om deze medewerkers toch voldoende basisinformatie over de organisatie, het productieproces, e.d. mee te geven. Aviko had al goede ervaringen met e-learning (modules productkennis). Daarom wilde Aviko een pakket aan e-learning modules voor de salesforce laten ontwikkelen.

Foodstep heeft van Aviko de opdracht gekregen om een pakket van 6 modules te maken: Aviko Essentials. Kita heeft namens Foodstep deze modules ontwikkeld. De Aviko Essentials bestaan uit de volgende modules (in het Engels): Production, Raw material, Commercial coordination, Forecasting, From order to cash en Quality. Iedere module vormt een afgerond geheel. Alle modules samen geven nieuwe medewerkers van de salesforce een goed beeld van de organisatie en belangrijke aspecten van hun werk. Alle nieuwe medewerkers moeten de modules doorlopen. Daarnaast wonen ze nog een introductiedag bij.

De werkzaamheden bestonden uit het projectmanagement, overleg met Aviko, ontwikkelen van het didactisch concept, schrijven van teksten, aansturen van vertaler, vormgever en programmeur.

aviko

In opdracht van:
Foodstep
www.foodstep.com

Knop_terug